Nyheder - Brugstkunst og Interiør,Tilbud

Mangler du studentergaven?

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Hos Butik Dig & Mig ved vi hvor svært det kan være at finde en sød lille studentergave, men vi har fundet den perfekte sammensætning.

Brug rabatkoden Student21 og få 2 stk. Wally & Whiz æsker samt et lille lykkedyr til specialpris.

[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]

For mange studenter er fest og farver på dagsordenen, men hvis man vil lade festen fortsætte uden alkohol så er Wally & Whiz Summer Edition 2021 en perfekt erstatning.

[/cmsmasters_text]

[cmsmasters_selected_products shortcode_id=”rcngv2vv9j” orderby=”date” order=”DESC” ids=”3437,3438″ columns=”2″]

[cmsmasters_text shortcode_id=”g3v3c1hcfj” animation_delay=”0″]

Du vælger selv hvilket lykkedyr der skal pakkes med og vi har rigeligt at vælge imellem, om det skal være en sød venskabsfisk, en passende visdomsugle eller et beskyttende lykkedyr (hvis man tror på legenden) så er det bare at vælge.

[/cmsmasters_text]

[cmsmasters_selected_products shortcode_id=”2myo214nm” orderby=”date” order=”DESC” ids=”3591,3619,3620″ columns=”3″]

[cmsmasters_text shortcode_id=”25d0esp323″ animation_delay=”0″]

Skriv i en kommentar til din ordre om du vil have pakket gaven ind, og om det skal være blåt eller bordeaux bånd – det klarer vi ganske gratis.

[/cmsmasters_text][cmsmasters_heading shortcode_id=”7ifyj793oi” type=”h2″ font_family=”42:Rotterdam” font_size=”32″ font_weight=”default” font_style=”default” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]/Betina[/cmsmasters_heading][cmsmasters_text]

Rabatkoden kræver et køb for mindst 189 kroner (svarende til 2 æsker vingummi og et mellem lykkedyr i guld. Spar op til 14% ved brug af rabatkoden. Rabatkoden er gyldig indtil den 31. Juli 2021. Der tages forbehold for fejl og tilgængelighed af varer.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Skriv et svar

preloader