Økologisk citron Oile, 100ml

DKK 99,00

Citronolien er lavet på vores Made by Mama’s økologiske olivenolie og krydret med æteriske olier udvundet af økologisk citronskal.

Velegnet til et lækkert brød, til fisk eller bare over pasta med friske krydderurter.

På lager

Varenummer (SKU): 05-002-01 Kategorier: ,

Basen til vores aromatiserede olivenolier er vores egen koldpressede, økologiske ekstra jomfruolivenolie. Fremstillet af 100% naturligt dyrkede oliven fra vores marker i Toscana og udviklet i samarbejde med olivenolie-specialisten, Lars Gehrig. Den lækre olivenolie er nænsomt krydret med æteriske olier – i dette tilfælde udvundet af økologiske citroner. Brug de aromatiserede olier til at give et opfriskende pift direkte på brød, ovenpå salater, fisk og kød, eller på en pasta med friske krydderurter. Vores olivenolie med citron er blandt vores absolut mest populære produkter, og vi er selv helt vilde med den.

Vi er selv meget glade for vores krydderolier. Citronolien er lavet på vores egen økologiske olivenolie og krydret med æteriske olier udvundet af økologisk citronskal. Citronolien er velegnet til et lækkert brød, til fisk eller bare over pasta med friske krydderurter.

Yderligere information

Brand

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu

Vær den første der lægger en anmeldelse “Økologisk citron Oile, 100ml”

Andre varer der kunne interessere

preloader