Rosé balsamico, condimento, 100ml

DKK 109,00

Sød & Mild Rosé Balsamico, lavet på Trebbiano druer & lagret i 5 år på asketræsfade, der giver duft og smag, men uden at ændre på farven.

På lager

Varenummer (SKU): 60-003-01 Kategorier: , ,

Modena er et perfekt sted til produktion af balsamico, fordi der er fugtigt og varmt om sommeren og koldt om vinteren. Herfra har familien Malpighi produceret balsamico siden 1850, og det er i dag femte generation, der viderefører familiens stolte traditioner. I modsætningen til vin har balsamico behov for store temperaturudsving. Derfor er træfadene placeret helt oppe under taget, hvor temperaturen varierer mest. Lige inden balsamicoen tappes på flasker, kontrollerer en certificeret inspektør om balsamicoen lever op til alle krav. Først herefter er den klar til at blive hældt på flasker. Denne balsamico er kendetegnet ved dens rene, blanke udseende og på dens intense og frugtagtige aroma. Det er Malpighi’s kompromisløse indstilling til råvarer og deres gastronomiske ekspertise, der giver denne høje kvalitet.

Vores Rosé balsamico er en af de højt værdsatte produkter i mit køkken. Den er lavet på druesorten Trebbiano og har lagret fem år på asketræsfade og tilsat naturlig aroma fra roser. Asketræsfadet giver balsamicoen duft og smag uden at ændre på dens fine farve. Balsamicoen har en intens balsamicosmag og er samtidig sød og mild.

Her i huset bruger vi den i dressinger, til salater (den farver ikke salaten), kolde supper og i det hele taget retter, som skal rundes af med lidt syre og sødme. Sammen med frisk frugt tilføjer den rosa balsamico ligeledes noget helt unikt.

Og har du endnu ikke prøvet den i en Gin & Tonic, så er det bestemt anbefalelsesværdigt.

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu

Vær den første der lægger en anmeldelse “Rosé balsamico, condimento, 100ml”

Andre varer der kunne interessere

preloader